| Автор | Повідомлення |
|---|
E = MC2
| 26 січня 2005 16:30 амплітудної модуляції | | |
|
| У мене є питання про амплітудної модуляції. У AM передавач сигналу і несучої частоти множаться з змішувачем, вихід якого подається на остаточний етап підсилювача, яка потім подається на антену. Право??
Частота перевізника десять разів більше частоти сигналу (я читав це де-то). але коли обидва сигнали множаться в результаті амплітудно-модульований сигнал має частоту несучої і формою нагадує сигнал буде передаватися.
Я розумію, та частина, яка вихід мікшери нагадує сигнал. Dont, що я розумію, чому частота модульованого сигналу дорівнює сигналу перевізника. doesn't множення робити все, щоб частоти??
І друге питання це те, як два аналогових сигналів помноженої?
На самом деле я звичайно повідомленнях в цьому семестрі, і я хочу знати все про повідомлення від А до Я. Тому будь-яка книга рекомендацій буде прийнята з вдячністю |
|
| Догори | |
 |
usernam
| 26 січня 2005 16:57 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| | E = MC2 пише: | У мене є питання про амплітудної модуляції. У AM передавач сигналу і несучої частоти множаться з змішувачем, вихід якого подається на остаточний етап підсилювача, яка потім подається на антену. Право??
Частота перевізника десять разів більше частоти сигналу (я читав це де-то). але коли обидва сигнали множаться в результаті амплітудно-модульований сигнал має частоту несучої і формою нагадує сигнал буде передаватися.
Я розумію, та частина, яка вихід мікшери нагадує сигнал. Dont, що я розумію, чому частота модульованого сигналу дорівнює сигналу перевізника. doesn't множення робити все, щоб частоти??
На самом деле я звичайно повідомленнях в цьому семестрі, і я хочу знати все про повідомлення від А до Я. Тому будь-яка книга рекомендацій буде прийнята з вдячністю |
Рівняння М. щось на зразок [1 км (T)] COS (wt) де M (T) є сигналом. У такий спосіб, ви тепер може дивитися на це як косинус хвилі з різною amplitde час від [1 км (T)]. Нехай M (T) також була синусоїда якщо ви розмножуйтеся, і розширити модульованого сигналу вираз було б 3-х різних частотних складових. Сказавши, що частота модульованого сигналу дорівнює сигналу перевізника насправді не так. Що стосується хорошої книги систем зв'язку Симона Хайкін був би хорошим варіантом. |
|
| Догори | |
 |
van_gift
| 26 січня 2005 17:29 амплітудної модуляції | | |
|
| | Як правило, несуча частота значно вище, ніж пропускна здатність модульованого сигналу. |
|
| Догори | |
 |
Borber
Реєстрація: 01 Jan 1970 Повідомлення: 1561 Допомогло: 117 Розташування: Словенія
| 26 січня 2005 17:46 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| | Частота модульованого перевізник дорівнює несучої частоті! Продукт процесу модуляції дві бічні смуги частот, якщо модуляції сигналу чистого Sin (ωm), ω-ωm і ω ω Крім ωm. |
|
| Догори | |
 |
Andre3000
| 27 січня 2005 0:01 амплітудної модуляції | | |
|
| У AM модуляції для амплітудної перевізника, а не частоти.
Ви можете читати детальніше У Хайкін КНИГА |
|
| Догори | |
 |
IanP
Реєстрація: 05 окт 2004 Повідомлення: 6490 Допомогло: 1542 Розташування: West Coast
| 27 січня 2005 3:50 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Деякі додаткові explenations приклади ви можете знайти тут: http://www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html |
|
| Догори | |
 |
nand_gates
| 27 січня 2005 7:52 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Як два аналогових сигналів помноженої? Відповідь: Використання підсилювача регулювання посилення.
Підсилювач збільшує вхідний сигнал з постійною "А", відома як отримати це підсилювача. Якщо ви зробите це постійна варіюватися залежно від інший вихідний сигнал потім що Ви отримуєте прибуток контрольованої підсилювача або амплітуди модулятора. У цьому випадку вихідний дається vin1 K * * Vin2;
У транзисторів підсилювача можна варіювати шляхом зміни посилення транзистора зсуву. Це відбувається тому, що крутизна транзистора залежить від зсуву. |
|
| Догори | |
 |
E = MC2
| 27 січня 2005 18:25 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Andre3000 Насправді я не зважився глянути на книгу Хайкін, дивлячись на відгуки про цю книгу на amazon.com
Я знаю, що я вважаю, shouldn't з відгуків на сайтах книжковий магазин, і що ця книга цілком ніби "я" промисловим стандартом. але я не знаю, чому я гавань прочитав цю книгу. І. шукаєте книгу Lathi's. гавань, але я знайшов його де завгодно ще.
і nand_gates Я читав, що в книзі, але acutally хтось сказав мені, що в аналоговому множення Світ дійсно важко зробити. Він сказав мені, що спочатку ви повинні прийняти журналу з двох сигналів Вхід підсилювача, а потім додати їх додаванням підсилювача, а потім взяти антілогаріфм в результаті антілогаріфм амп. так що я просто хотів, щоб підтвердити. Thanx багато чого все |
|
| Догори | |
 |
Міні Айман
| 27 січня 2005 18:29 амплітудної модуляції | | |
|
| Це прекрасна книга, яка буде дуже корисна для вас у вашому кабінеті зв'язок http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=84979&highlight=communications handbook |
|
| Догори | |
 |
Bukitoo
Реєстрація: 12 жовтня 2003 Повідомлень: 140 Допомогло: 2 Місце: Аргентина
| 28 квітня 2005 4:44 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Підсилювач з регульованим посиленням (для створення множення) є одним із способів. Інший спосіб (говорю про випадкові перевізник XA косинус сигналу) для вхідного сигналу для вас перемикач (перемикання на несучої частоті), а потім фільтрувати результат з смугою пропускання фільтру в смузі пропускання випадкового сигналу.
Іншим способом є покупка маленької IC який робить (T) СБ (T) безпосередньо. |
|
| Догори | |
 |
cedance
Реєстрація: 24 жовтня 2003 Повідомлень: 704 Допомогло: 28 Місце стоянки: Німеччина
| 02 могти 2005 7:59 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Ну, рег. Список літератури та матеріалів U просили, крім книг і статей U Get звідси, я хотів би піти U безпересадочний * ilent сайті. вони видають безкоштовні версії ROM та CD студент 6 CD Pack, що містить різні підручники. Б'юся об заклад, ніхто не може відповідати їх для початківця курс.
Огляд цього сайту повністю вивчити безкоштовно пропонує КР, яка, безсумнівно, є кращими.
/ Http://www.educatorscorner.com/index.cgi
/ Cedance |
|
| Догори | |
 |
shafee001
Реєстрація: 06 травня 2004 Повідомлень: 116 Допомогло: 12 Місце: Єгипет
| 02 могти 2005 8:20 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Привіт усім; 1. Частота перевізника не повинно бути 10 Час сигналу базової групи, будь-який частотою більше 2 * основної смуги частот сигналу є хорошим engough 2. Частота модульованого сигналу зосереджена на несучої частоті, і бічних смуг (це basnd ширина) складає основної смуги частот на праворуч і ліворуч, undersnad вважають, що W є несучої частоти W є базою смуги частот COS (WT) * COS (Вт) = COS (W W) T COS (WW) T, Результатом такого сигналу COS центром Вт і два бічних петлях вправо W, а зліва-W, так що ширина зони W, але з центром в W.
3. ізготавлімаемих AM просто використовує і Swich транзистора, перевізник підключений до бази, і сигнал основної смуги частот пов'язане з його emmiter
Baseband signel | | / \ / |_________||______ Вихідного модульованого сигналу Перевізник ------/ \ / \ / \ /-----| <| | | | _ \ / GND |
|
| Догори | |
 |
kokabanga
| 02 могти 2005 9:42 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| | E = MC2 пише: | У мене є питання про амплітудної модуляції. У AM передавач сигналу і несучої частоти множаться з змішувачем, вихід якого подається на остаточний етап підсилювача, яка потім подається на антену. Право??
Існують комерційні мультиплікатора схеми таких як Ne602, яка може використовуватися для виконання множення в тимчасовій області!
|
|
| Догори | |
 |
shmoib
| 02 могти 2005 16:07 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| А, по-перше amplitue модуляція здійснюється за допомогою міксера, який не є лінійною пристрою так воно виробляє (......, FC FM, FM-FC-FC-2FM, 2fc FM 2 ,.... .....), тому ми використовуємо після фільтра в обхід необхідних тільки сигнали (завжди: FC FM, FC-FM). тому остаточне рішення не є множення це просто зрушення частоти сигналу частотою.
Змішувач може бути зроблено будь-яким нелінійного пристрої, наприклад, транзисторів |
|
| Догори | |
 |
Hermin
| 13 травня 2005 3:02 амплітудної модуляції | | |
|
| По-перше, спробувати поглянути на теми, використовуючи пошукову систему про те, що шукати книги на цьому форумі,
коли перевізник, якщо частота помножена використанні модуляції сигналу (basedband сигналу) перевізника збережуть свою власну частоту, але буде генерувати два бічних. спробуйте множення двох синус функції, наприклад Sin (W * FC * T) X гріха (Ш * FM * T), і ви перейдете на відповідь, як гріх (W * FC * T) COS (W * T (FC - FM)) - COS (W * T (FC FM) ... їм не впевнені в цьому рівнянні, але ви можете перевірити книги і книги, і ви будете мати більше розуміння про концепцію М. GOODLUCK у навчанні |
|
| Догори | |
 |
Емаді
| 28 травня 2005 13:04 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Ці два сайти допоможе Вам про мислення цим питанням.
http://www.st-andrews.ac.uk/ ~ www_pa/Scots_Guide/RadCom/part9/page1.html
http://www.media.mit.edu/physics/pedagogy/fab/fab_2002/help_pages/networking_resources/more 20networking/robotics.eecs.berkeley.edu/_sastry/ee20/modulation/node3.html% |
|
| Догори | |
 |
comsians
| 10 червня 2005 9:30 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| Answer1 базових визначень AM є "змінювати амплітуду перевізника відповідно до instantanious значення амплітуди модульованого сигналу. Зміна проводиться тільки в перевізнику, отже, частоти АМ модульованим хвилі у перевізника та амплітуда (варіація) є те, що в модульованого сигналу.
Answer2 два аналогових сигналів множаться шляхом множення кожного їх instantanious цінностей. кожну одиницю часу домен (час), отримує відповіді помноженої вартості двох хвиль. |
|
| Догори | |
 |
suvendu
| 11 червня 2005 8:53 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| | У будь-якому модуляції техніку будемо змінювати один з параметрів (амплітуда, фаза, частота) перевізник signal.In ранку ми змінюватися амплітуда перевізник не частота. |
|
| Догори | |
 |
Аван
| 13 червня 2005 11:52 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| | пройти через "сучасної аналогової і цифрової зв'язок" від 4 Lathi cpater |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 13 червня 2005 11:52 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
elcielo
| 11 червня 2006 1:14 Re: амплітудної модуляцією | | |
|
| | IanP пише: | Деякі додаткові explenations приклади ви можете знайти тут: H ** P: / / www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html |
не пов'язаних посиланням. |
|
| Догори | |
 |