Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

амплітудної модуляції

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Електронні елементарні питання -> амплітудної модуляцією
Автор Повідомлення
E = MC2

Post 26 січня 2005 16:30

амплітудної модуляції

У мене є питання про амплітудної модуляції. У AM передавач сигналу і несучої частоти множаться з змішувачем, вихід якого подається на остаточний етап підсилювача, яка потім подається на антену. Право??

Частота перевізника десять разів більше частоти сигналу (я читав це де-то). але коли обидва сигнали множаться в результаті амплітудно-модульований сигнал має частоту несучої і формою нагадує сигнал буде передаватися.

Я розумію, та частина, яка вихід мікшери нагадує сигнал. Dont, що я розумію, чому частота модульованого сигналу дорівнює сигналу перевізника. doesn't множення робити все, щоб частоти??

І друге питання це те, як два аналогових сигналів помноженої?

На самом деле я звичайно повідомленнях в цьому семестрі, і я хочу знати все про повідомлення від А до Я. Тому будь-яка книга рекомендацій буде прийнята з вдячністю
Догори
usernam

Допомогло: 129

Post 26 січня 2005 16:57

Re: амплітудної модуляцією

E = MC2 пише:
У мене є питання про амплітудної модуляції. У AM передавач сигналу і несучої частоти множаться з змішувачем, вихід якого подається на остаточний етап підсилювача, яка потім подається на антену. Право??

Частота перевізника десять разів більше частоти сигналу (я читав це де-то). але коли обидва сигнали множаться в результаті амплітудно-модульований сигнал має частоту несучої і формою нагадує сигнал буде передаватися.

Я розумію, та частина, яка вихід мікшери нагадує сигнал. Dont, що я розумію, чому частота модульованого сигналу дорівнює сигналу перевізника. doesn't множення робити все, щоб частоти??

На самом деле я звичайно повідомленнях в цьому семестрі, і я хочу знати все про повідомлення від А до Я. Тому будь-яка книга рекомендацій буде прийнята з вдячністю

Рівняння М. щось на зразок [1 км (T)] COS (wt)
де M (T) є сигналом. У такий спосіб, ви тепер може дивитися на це як косинус хвилі з різною amplitde час від [1 км (T)]. Нехай M (T) також була синусоїда якщо ви розмножуйтеся, і розширити модульованого сигналу вираз було б 3-х різних частотних складових. Сказавши, що частота модульованого сигналу дорівнює сигналу перевізника насправді не так.
Що стосується хорошої книги систем зв'язку Симона Хайкін був би хорошим варіантом.
Догори
van_gift

Допомогло: 1

Post 26 січня 2005 17:29

амплітудної модуляції

Як правило, несуча частота значно вище, ніж пропускна здатність модульованого сигналу.
Догори
Borber

Повідомлення: 1561
Допомогло: 117
Розташування: Словенія

Post 26 січня 2005 17:46

Частота модульованого перевізник дорівнює несучої частоті! Продукт процесу модуляції дві бічні смуги частот, якщо модуляції сигналу чистого Sin (ωm), ω-ωm і ω ω Крім ωm.
Догори
Andre3000

Допомогло: 2

Post 27 січня 2005 0:01

амплітудної модуляції

У AM модуляції для амплітудної перевізника, а не частоти.

Ви можете читати детальніше У Хайкін КНИГА
Догори
IanP

Повідомлення: 6490
Допомогло: 1542
Розташування: West Coast

Post 27 січня 2005 3:50

Деякі додаткові explenations приклади ви можете знайти тут:
http://www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html
Догори
nand_gates

Допомогло: 120

Post 27 січня 2005 7:52

Як два аналогових сигналів помноженої?
Відповідь: Використання підсилювача регулювання посилення.

Підсилювач збільшує вхідний сигнал з постійною "А", відома як отримати це
підсилювача. Якщо ви зробите це постійна варіюватися залежно від інший вихідний сигнал потім
що Ви отримуєте прибуток контрольованої підсилювача або амплітуди модулятора. У цьому випадку
вихідний дається vin1 K * * Vin2;

У транзисторів підсилювача можна варіювати шляхом зміни посилення транзистора зсуву.
Це відбувається тому, що крутизна транзистора залежить від зсуву.
Догори
E = MC2

Post 27 січня 2005 18:25

Andre3000 Насправді я не зважився глянути на книгу Хайкін, дивлячись на відгуки про цю книгу на amazon.com

Я знаю, що я вважаю, shouldn't з відгуків на сайтах книжковий магазин, і що ця книга цілком ніби "я" промисловим стандартом. але я не знаю, чому я гавань прочитав цю книгу. І. шукаєте книгу Lathi's. гавань, але я знайшов його де завгодно ще.

і nand_gates Я читав, що в книзі, але acutally хтось сказав мені, що в аналоговому множення Світ дійсно важко зробити. Він сказав мені, що спочатку ви повинні прийняти журналу з двох сигналів Вхід підсилювача, а потім додати їх додаванням підсилювача, а потім взяти антілогаріфм в результаті антілогаріфм амп. так що я просто хотів, щоб підтвердити. Thanx багато чого все
Догори
Міні Айман

Post 27 січня 2005 18:29

амплітудної модуляції

Це прекрасна книга, яка буде дуже корисна для вас у вашому кабінеті зв'язок
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=84979&highlight=communications handbook
Догори
Bukitoo

Допомогло: 2
Місце: Аргентина

Post 28 квітня 2005 4:44

Підсилювач з регульованим посиленням (для створення множення) є одним із способів. Інший спосіб (говорю про випадкові перевізник XA косинус сигналу) для вхідного сигналу для вас перемикач (перемикання на несучої частоті), а потім фільтрувати результат з смугою пропускання фільтру в смузі пропускання випадкового сигналу.

Іншим способом є покупка маленької IC який робить (T) СБ (T) безпосередньо.
Догори
cedance

Допомогло: 28
Місце стоянки: Німеччина

Post 02 могти 2005 7:59

Ну, рег. Список літератури та матеріалів U просили, крім книг і статей U Get звідси, я хотів би піти U безпересадочний * ilent сайті. вони видають безкоштовні версії ROM та CD студент 6 CD Pack, що містить різні підручники. Б'юся об заклад, ніхто не може відповідати їх для початківця курс.

Огляд цього сайту повністю вивчити безкоштовно пропонує КР, яка, безсумнівно, є кращими.

/ Http://www.educatorscorner.com/index.cgi

/ Cedance
Догори
shafee001

Допомогло: 12
Місце: Єгипет

Post 02 могти 2005 8:20

Привіт усім;
1. Частота перевізника не повинно бути 10 Час сигналу базової групи, будь-який частотою більше 2 * основної смуги частот сигналу є хорошим engough
2. Частота модульованого сигналу зосереджена на несучої частоті, і бічних смуг (це basnd ширина) складає основної смуги частот на праворуч і ліворуч, undersnad вважають, що
W є несучої частоти
W є базою смуги частот
COS (WT) * COS (Вт) = COS (W W) T COS (WW) T,
Результатом такого сигналу COS центром Вт і два бічних петлях вправо W, а зліва-W, так що ширина зони W, але з центром в W.

3. ізготавлімаемих AM просто використовує і Swich транзистора, перевізник підключений до бази, і сигнал основної смуги частот пов'язане з його emmiter

Baseband signel
|
|
/
\
/
|_________||______ Вихідного модульованого сигналу
Перевізник ------/ \ / \ / \ /-----| <| |
|
|
_
\ / GND
Догори
kokabanga

Допомогло: 4

Post 02 могти 2005 9:42

E = MC2 пише:

Існують комерційні мультиплікатора схеми таких як Ne602, яка може використовуватися для виконання множення в тимчасовій області!

Дуже веселий
Догори
shmoib

Post 02 могти 2005 16:07

А, по-перше amplitue модуляція здійснюється за допомогою міксера, який не є лінійною пристрою так воно виробляє (......, FC FM, FM-FC-FC-2FM, 2fc FM 2 ,.... .....), тому ми використовуємо після фільтра в обхід необхідних тільки сигнали (завжди: FC FM, FC-FM). тому остаточне рішення не є множення це просто зрушення частоти сигналу частотою.

Змішувач може бути зроблено будь-яким нелінійного пристрої, наприклад, транзисторів
Догори
Hermin

Допомогло: 9

Post 13 травня 2005 3:02

амплітудної модуляції

По-перше, спробувати поглянути на теми, використовуючи пошукову систему про те, що шукати книги на цьому форумі,

коли перевізник, якщо частота помножена використанні модуляції сигналу (basedband сигналу) перевізника збережуть свою власну частоту, але буде генерувати два бічних. спробуйте множення двох синус функції, наприклад Sin (W * FC * T) X гріха (Ш * FM * T), і ви перейдете на відповідь, як гріх (W * FC * T) COS (W * T (FC - FM)) - COS (W * T (FC FM) ... їм не впевнені в цьому рівнянні, але ви можете перевірити книги і книги, і ви будете мати більше розуміння про концепцію М.
GOODLUCK у навчанні
Догори
Емаді

Допомогло: 4

Post 28 травня 2005 13:04

Ці два сайти допоможе Вам про мислення цим питанням.

http://www.st-andrews.ac.uk/ ~ www_pa/Scots_Guide/RadCom/part9/page1.html

http://www.media.mit.edu/physics/pedagogy/fab/fab_2002/help_pages/networking_resources/more 20networking/robotics.eecs.berkeley.edu/_sastry/ee20/modulation/node3.html%
Догори
comsians

Post 10 червня 2005 9:30

Answer1
базових визначень AM є "змінювати амплітуду перевізника відповідно до instantanious значення амплітуди модульованого сигналу.
Зміна проводиться тільки в перевізнику, отже, частоти АМ модульованим хвилі у перевізника та амплітуда (варіація) є те, що в модульованого сигналу.

Answer2
два аналогових сигналів множаться шляхом множення кожного їх instantanious цінностей.
кожну одиницю часу домен (час), отримує відповіді помноженої вартості двох хвиль.
Догори
suvendu

Допомогло: 25

Post 11 червня 2005 8:53

У будь-якому модуляції техніку будемо змінювати один з параметрів (амплітуда, фаза, частота) перевізник signal.In ранку ми змінюватися амплітуда перевізник не частота.
Догори
Аван

Post 13 червня 2005 11:52

пройти через "сучасної аналогової і цифрової зв'язок" від 4 Lathi cpater
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 13 червня 2005 11:52

Оголошення

Догори
elcielo

Допомогло: 6

Post 11 червня 2006 1:14

IanP пише:
Деякі додаткові explenations приклади ви можете знайти тут:
H ** P: / / www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html

не пов'язаних посиланням.
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Електронні елементарні питання -> амплітудної модуляцією
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
амплітудної модуляції ..? (22)
Амплітудної модуляції (1)
Площа амплітудної модуляції (КАМ) (1)
Допомога при амплітудної модуляції (балансні модулятор) (1)
Де знайти "Сучасні квадратурна амплітудна модуляція & Q (1)
Frequensy модуляції і зсуву фазової модуляцією! (5)
BPSK модуляції і BFSK модуляції, IC (1)
Амплітуда (1)
Амплітуда (2)
VCO амплітудою (5)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS