| Автор | Повідомлення |
|---|
tjalps
Зареєстровано: 28 травня 2001 року Повідомлень: 262 Допомагали: 2
| 23 січня 2005 21:17 ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: початок zigbee zigbee як zigbee дизайн zigbee початку, як zigbee починаючи з zigbee про те, як почати zigbee |
|
| Здравствуйте!
Я починаючи з ZigBee дизайн, тому що я думаю, що це дійсно має велике potetntial через ціни і зручність використання.
Хто-небудь спробував мікрочип демо і як він працює? How is with stack?
Чи можете ви sugest з тим, що краще за все почати?
Чи можемо ми реально досягти відстані 25м і більше?
Будь ласка, напишіть все, що ви думаєте, що добре для нових людей, з цього питання!
привет! |
|
| Повернутися до початку | |
 |
svicent
Зареєстровано: 11 липня 2001 Повідомлень: 411 Допомагали: 23
| 23 січня 2005 21:55 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: zigbee Tutorial |
|
| Випуск 175 (лютий 2005 р.) окружний Підвал журналу містить частину 1 з підручника по ZigBee. У навчальний посібник складається з двох частин.
Привет |
|
 |
DonJ
Зареєстровано: 27 грудня 2004 Повідомлень: 127 Допомагали: 2
| 24 січня 2005 0:20 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: початок zigbee zigbee як zigbee дизайн зола zigbee zigbee почати zigbee форум zigbee зола стека |
|
| | tjalps писав: | Здравствуйте!
Я починаючи з ZigBee дизайн, тому що я думаю, що це дійсно має велике potetntial через ціни і зручність використання.
Хто-небудь спробував мікрочип демо і як він працює? Як в стек?
Чи можете ви sugest з тим, що краще за все почати?
Чи можемо ми реально досягти відстані 25м і більше?
Будь ласка, напишіть все, що ви думаєте, що добре для нових людей, з цього питання!
привет! |
Привет
1) Спробуйте пошукати в Zigbee на цей форум, і ви знайшли інформацію про Zigbee 2) Перехід на www.zigbee.org вступних інформація 3) Є декілька гарних IEEE документів про предмете
Діапазон: 25м не повинно бути проблемою. Freescale вдалося домогтися більш 300м посилання! Zigbee комплекти: зола, мікрочип, Chipcon і Freescale пропонують Zigbee комплекти. У золе стека дуже акуратно. Я не знаю про інших. Спробуйте самі.
Удачи |
|
 |
tjalps
| 24 січня 2005 12:14 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола зола стек стека |
|
| Здравствуйте!
Що ви маєте на увазі, що зола стопки акуратно?
Привет! |
|
 |
DonJ
| 24 січня 2005 13:34 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола зола стек стека |
|
Що ви маєте на увазі, що зола стопки акуратно?
Привет! |
"Це здається, працюють добре". |
|
 |
tjalps
| 24 січня 2005 14:15 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола IC |
|
| Здравствуйте!
Ви купити завершити розробку системи з золою або ви почали працювати тільки з золою IC's?
Привет! |
|
 |
DonJ
| 24 січня 2005 19:17 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола IC |
|
Ви купити завершити розробку системи з золою або ви почали працювати тільки з золою IC's?
Привет! |
Привет
Наша команда останнім часом почали на цій суміші зовнішнього набору і наших власних технологій.
ATB |
|
 |
milojames
Зареєстровано: 08 березня 2002 Повідомлень: 36 Допомагали: 1
| 24 січня 2005 22:07 Re: ZIGBEE-З чого почати | | |
|
| Погляньте на http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . Я грав приблизно з Freescale Development Kit, і вона працює дуже добре. Ви можете отримати 25м, але ви повинні створити свій власний антен. Ті, на борту EVAL не дуже добре. |
|
 |
DonJ
| 25 січня 2005 0:46 Re: ZIGBEE-З чого почати | | |
|
| | milojames писав: | Погляньте на час ** P: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . Я грав приблизно з Freescale Development Kit, і вона працює дуже добре. Ви можете отримати 25м, але ви повинні створити свій власний антен. Ті, на борту EVAL не дуже добре. |
Чи є це виправити, що потрібно дві антени? Схоже, він з цієї брошури. Спасибо. |
|
 |
tjalps
| 25 січня 2005 9:02 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола IC |
|
| Який краще, зола або Freescale?
Привет! |
|
 |
DonJ
| 25 січня 2005 10:09 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола IC |
|
| | tjalps писав: | Який краще, зола або Freescale?
Привет! |
Важко сказати. Ви повинні працювати з так сказати. У мене немає.
ATB |
|
 |
milojames
Зареєстровано: 08 березня 2002 Повідомлень: 36 Допомагали: 1
| 28 січня 2005 1:17 Re: ZIGBEE-З чого почати | | |
|
| Так, Freescale частинах є окрема TX та RX антена. Я використав TX / RX перейти на використання тільки однієї антени, але я вважаю, ви могли б також створити пасивні об'єднання circut з пристроєм ніколи не передає або отримує у той же час.
в chipcon CC2420 є частиною набагато приємніше і має TX / RX перемикач побудований в, а також апаратного шифрування заснований, але є більш дорогим, так що я повинен використати частину Freescale. |
|
 |
DonJ
| 28 січня 2005 10:19 Re: ZIGBEE-З чого почати | | |
|
| | milojames писав: | Так, Freescale частинах є окрема TX та RX антена. Я використав TX / RX перейти на використання тільки однієї антени, але я вважаю, ви могли б також створити пасивні об'єднання circut з пристроєм ніколи не передає або отримує у той же час.
в chipcon CC2420 є частиною набагато приємніше і має TX / RX перемикач побудований в, а також апаратного шифрування заснований, але є більш дорогим, так що я повинен використати частину Freescale. |
Майбутня частин також newcommers здаються краще. Важко сказати, хто буде кращим.
|
|
 |
mitesh
Зареєстровано: 13 травня 2002 року Повідомлень: 289 Допомагали: 6
| 29 січня 2005 11:31 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: zigbee подробиці |
|
| Привіт чи який-небудь орган мають повну інформацію про ZigBee. У будь-якого органу додаткові Freescale розвитку.
Будь-ласка, підтримайте мене, я хочу один. |
|
 |
DonJ
| 29 січня 2005 15:00 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: zigbee докладніше докладніше zigbee IC IC zigbee |
|
| | mitesh писав: | Привіт чи який-небудь орган мають повну інформацію про ZigBee. У будь-якого органу додаткові Freescale розвитку.
Будь-ласка, підтримайте мене, я хочу один. |
Я думаю, що це не безкоштовно.
|
|
 |
tjalps
| 29 січня 2005 17:30 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола IC зола або chipcon |
|
| Здравствуйте!
Учора це правда. З початку Freescale була обмежена кількість комплектів розвитку і тепер він stoped дію, і якщо я прав, Ви можете замовити розробку комплекту близько 99 доларів США, що набагато дешевше, ніж зола і ChipCon.
привет! |
|
 |
ivoblog
Зареєстровано: 13 лютого 2005 Повідомлень: 1
| 13 лютого 2005 12:36 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: зола zigbee zigbee зола код з zigbee мікрочип zigbee сітку маршрутів зола IC zigbee мікрочип код мікрочип zigbee сітка |
|
| Мікрочип має добре комплекті з двома мікроконтролера дошки і два ieee802.15.4 здатні РФ модулів 199 доларів США. Набір обмежений у тому, що вона використовує до zigbee специфікації програмного забезпечення без будь-яких сітку маршрутів функціональність. Вихідний код включений же (але не компілятор C).
Докладніше тут: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx і картинки: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx
У Росії використання модулів ChipCon CC2420 фішок. Зола знову етикетки ці чіпи як EM2420.
Chipcon продає CC2420EM, Картинки тут: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx. Це CC2420 РФ модуля. |
|
 |
omara007
Зареєстровано: 06 січня 2003 Повідомлень: 1264 Допомагали: 38 Місцезнаходження: Дубай
| 03 травня 2005 5:42 Re: ZIGBEE-З чого почати | | | Теги: zigbee як Як zigbee з zigbee код |
|
| | Я чув, що Freescale поширює свою ZIgBee MAC код безкоштовно, але за певних conditionds чи на кшталт того .. Чи це правда? .. Якщо так, то яким чином я можу мати цього Кодексу з урахуванням того, що я буду використовувати його в мою майстрів? |
|
 |