Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

ZIGBEE-З чого почати

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> ZIGBEE-З чого почати
Арабська версія Болгарський варіант Каталонська версія Чеська версія Датская версія Німецька версія Грецька версія Англійський варіант Іспанська версія Фінська варіант Французька версія Hindi версія Хорватська варіант Індонезійська версія Італійська версія Версія на івриті Японська версія Корейська версія Литовська версія Латвійська версія Голландська варіант Норвезька версія Польська версія Португальська варіант Румунська версія Російська версія Словацька версія Словенська версія Сербська версія Шведський варіант Тагальська версія Українська версія Вьетнамская версія Китайською мовою
Автор Повідомлення
tjalps

Зареєстровано: 28 травня 2001 року
Допомагали: 2

Post 23 січня 2005 21:17 ZIGBEE-З чого почати
Теги: початок zigbee zigbee як zigbee дизайн zigbee початку, як zigbee починаючи з zigbee про те, як почати zigbee

Здравствуйте!

Я починаючи з ZigBee дизайн, тому що я думаю, що це дійсно має велике potetntial через ціни і зручність використання.

Хто-небудь спробував мікрочип демо і як він працює? How is with stack?

Чи можете ви sugest з тим, що краще за все почати?

Чи можемо ми реально досягти відстані 25м і більше?

Будь ласка, напишіть все, що ви думаєте, що добре для нових людей, з цього питання!

привет!
Повернутися до початку
svicent

Зареєстровано: 11 липня 2001
Допомагали: 23

Post 23 січня 2005 21:55 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: zigbee Tutorial

Випуск 175 (лютий 2005 р.) окружний Підвал журналу містить частину 1 з підручника по ZigBee. У навчальний посібник складається з двох частин.

Привет
Повернутися до початку
DonJ

Зареєстровано: 27 грудня 2004

Post 24 січня 2005 0:20 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: початок zigbee zigbee як zigbee дизайн зола zigbee zigbee почати zigbee форум zigbee зола стека

tjalps писав:
Здравствуйте!

Я починаючи з ZigBee дизайн, тому що я думаю, що це дійсно має велике potetntial через ціни і зручність використання.

Хто-небудь спробував мікрочип демо і як він працює? Як в стек?

Чи можете ви sugest з тим, що краще за все почати?

Чи можемо ми реально досягти відстані 25м і більше?

Будь ласка, напишіть все, що ви думаєте, що добре для нових людей, з цього питання!

привет!

Привет

1) Спробуйте пошукати в Zigbee на цей форум, і ви знайшли інформацію про Zigbee
2) Перехід на www.zigbee.org вступних інформація
3) Є декілька гарних IEEE документів про предмете

Діапазон: 25м не повинно бути проблемою. Freescale вдалося домогтися більш 300м посилання!
Zigbee комплекти: зола, мікрочип, Chipcon і Freescale пропонують Zigbee комплекти. У золе стека дуже акуратно. Я не знаю про інших. Спробуйте самі.

Удачи Посмішка
Повернутися до початку
tjalps

Post 24 січня 2005 12:14 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: зола зола стек стека

Здравствуйте!

Що ви маєте на увазі, що зола стопки акуратно?

Привет!
Повернутися до початку
DonJ

Post 24 січня 2005 13:34 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: зола зола стек стека

tjalps писав:
Здравствуйте!

Що ви маєте на увазі, що зола стопки акуратно?

Привет!

"Це здається, працюють добре".
Повернутися до початку
tjalps

Post 24 січня 2005 14:15 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: зола IC

Здравствуйте!

Ви купити завершити розробку системи з золою або ви почали працювати тільки з золою IC's?

Привет!
Повернутися до початку
DonJ

Post 24 січня 2005 19:17 Re: ZIGBEE-З чого почати

tjalps писав:
Здравствуйте!

Ви купити завершити розробку системи з золою або ви почали працювати тільки з золою IC's?

Привет!

Привет

Наша команда останнім часом почали на цій суміші зовнішнього набору і наших власних технологій.

ATB
Повернутися до початку
milojames

Зареєстровано: 08 березня 2002
Допомагали: 1

Post 24 січня 2005 22:07 Re: ZIGBEE-З чого почати

Погляньте на http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Я грав приблизно з Freescale Development Kit, і вона працює дуже добре. Ви можете отримати 25м, але ви повинні створити свій власний антен. Ті, на борту EVAL не дуже добре.
Повернутися до початку
DonJ

Post 25 січня 2005 0:46 Re: ZIGBEE-З чого почати

milojames писав:
Погляньте на час ** P: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Я грав приблизно з Freescale Development Kit, і вона працює дуже добре. Ви можете отримати 25м, але ви повинні створити свій власний антен. Ті, на борту EVAL не дуже добре.

Чи є це виправити, що потрібно дві антени? Схоже, він з цієї брошури.
Спасибо.
Повернутися до початку
tjalps

Post 25 січня 2005 9:02 Re: ZIGBEE-З чого почати

Який краще, зола або Freescale?

Привет!
Повернутися до початку
DonJ

Post 25 січня 2005 10:09 Re: ZIGBEE-З чого почати

tjalps писав:
Який краще, зола або Freescale?

Привет!

Важко сказати. Ви повинні працювати з так сказати. У мене немає.

ATB
Повернутися до початку
milojames

Зареєстровано: 08 березня 2002
Допомагали: 1

Post 28 січня 2005 1:17 Re: ZIGBEE-З чого почати

Так, Freescale частинах є окрема TX та RX антена. Я використав TX / RX перейти на використання тільки однієї антени, але я вважаю, ви могли б також створити пасивні об'єднання circut з пристроєм ніколи не передає або отримує у той же час.

в chipcon CC2420 є частиною набагато приємніше і має TX / RX перемикач побудований в, а також апаратного шифрування заснований, але є більш дорогим, так що я повинен використати частину Freescale.
Повернутися до початку
DonJ

Post 28 січня 2005 10:19 Re: ZIGBEE-З чого почати

milojames писав:
Так, Freescale частинах є окрема TX та RX антена. Я використав TX / RX перейти на використання тільки однієї антени, але я вважаю, ви могли б також створити пасивні об'єднання circut з пристроєм ніколи не передає або отримує у той же час.

в chipcon CC2420 є частиною набагато приємніше і має TX / RX перемикач побудований в, а також апаратного шифрування заснований, але є більш дорогим, так що я повинен використати частину Freescale.

Майбутня частин також newcommers здаються краще. Важко сказати, хто буде кращим.

Посмішка
Повернутися до початку
mitesh

Зареєстровано: 13 травня 2002 року
Допомагали: 6

Post 29 січня 2005 11:31 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: zigbee подробиці

Привіт чи який-небудь орган мають повну інформацію про ZigBee. У будь-якого органу додаткові Freescale розвитку.

Будь-ласка, підтримайте мене, я хочу один.
Повернутися до початку
DonJ

Post 29 січня 2005 15:00 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: zigbee докладніше докладніше zigbee IC IC zigbee

mitesh писав:
Привіт чи який-небудь орган мають повну інформацію про ZigBee. У будь-якого органу додаткові Freescale розвитку.

Будь-ласка, підтримайте мене, я хочу один.

Я думаю, що це не безкоштовно.

Посмішка
Повернутися до початку
tjalps

Post 29 січня 2005 17:30 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: зола IC зола або chipcon

Здравствуйте!

Учора це правда. З початку Freescale була обмежена кількість комплектів розвитку і тепер він stoped дію, і якщо я прав, Ви можете замовити розробку комплекту близько 99 доларів США, що набагато дешевше, ніж зола і ChipCon.

привет!
Повернутися до початку
ivoblog

Зареєстровано: 13 лютого 2005

Post 13 лютого 2005 12:36 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: зола zigbee zigbee зола код з zigbee мікрочип zigbee сітку маршрутів зола IC zigbee мікрочип код мікрочип zigbee сітка

Мікрочип має добре комплекті з двома мікроконтролера дошки і два ieee802.15.4 здатні РФ модулів 199 доларів США. Набір обмежений у тому, що вона використовує до zigbee специфікації програмного забезпечення без будь-яких сітку маршрутів функціональність. Вихідний код включений же (але не компілятор C).

Докладніше тут: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx і картинки: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx

У Росії використання модулів ChipCon CC2420 фішок. Зола знову етикетки ці чіпи як EM2420.

Chipcon продає CC2420EM, Картинки тут: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx. Це CC2420 РФ модуля.
Повернутися до початку
omara007

Зареєстровано: 06 січня 2003
Допомагали: 38
Місцезнаходження: Дубай

Post 03 травня 2005 5:42 Re: ZIGBEE-З чого почати
Теги: zigbee як Як zigbee з zigbee код

Я чув, що Freescale поширює свою ZIgBee MAC код безкоштовно, але за певних conditionds чи на кшталт того .. Чи це правда? .. Якщо так, то яким чином я можу мати цього Кодексу з урахуванням того, що я буду використовувати його в мою майстрів?
Повернутися до початку
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> професійного обладнання та електроніки Дизайн -> ZIGBEE-З чого почати
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс: GMT 2 Години

Поскаржитися | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | карта сайту
Тема RSS