| Автор | Повідомлення |
|---|
Eugen_E
| 15 грудня 2004 22:15 20 MHz VCO | | |
|
| Привіт усім! Я хочу розробити широкий діапазон (2-20МГц) дискретної ВТС, як частина синтезу частоти PLL і мені потрібні які-небудь ідеї. Я думаю, що є кілька способів зробити це:
1. Осцилятора контрольованої діоди з широким діапазоном варакторной --- але я не можу знайти спеціальні varactors використовувати ---
2. Змішування 2 вище сигналів, наприклад, один на 100MHz і другий із 102-120MHz VCO (керується за "нормальної" varactors діапазоні) --- але схема є більш складною і вихідний сигнал містить більше гармонік ---
3. Використання кільцевої генератор, який призначений для проектування ІС.
Отже, хто може мені допомогти з деякими ідеями в проектуванні ВТС з цієї частини загального призначення та середньої складності схем? Я високо ціную вашу допомогу! Спасибо заранее! З повагою, Eugen |
|
| Догори | |
 |
CDRCDR
| 16 грудня 2004 1:57 широкий VCO | | |
|
| | Кільцевого генератора в цілому можуть допомогти вам у цьому range.If немає, можна подальшого використання змішувача для отримання частот, що ви хочете. |
|
| Догори | |
 |
Eugen_E
| 19 грудня 2004 17:27 VCO 20MHz | | |
|
| Мені потрібно для розробки дискретного VCO, і я не хочу використовувати змішувач вибору з-за складною схемою, необхідність точного вимірювання і настройки, і в даний гармоніки вихідного сигналу. Я хочу використовувати класичний осцилятори LC і я думаю, слід використати "щось", яка покликана замінити важко знайти varactors широкому діапазоні. Тому я хочу запитати, якщо ви знаєте спосіб отримання широкого діапазону перебудови шляхом контролю ємності, індуктивності, або як з напругою. |
|
| Догори | |
 |
Google AdSense

| 19 грудня 2004 17:27 Оголошення | | |
|
|
|
|
| Догори | |
 |
ddt694
| 19 грудня 2004 17:40 VCO широкому | | |
|
| | Ви можете використовувати 74hc4046, дуже популярні PLL пристрій, що включає в себе два ДП і VCO. |
|
| Догори | |
 |
FANT
Реєстрація: 27 лютого 2002 Повідомлень: 367 Допомогло: 12 Місцезнаходження: Італія
| 19 грудня 2004 17:43 20MHz VCO | | |
|
| Я думаю, що traditioonal підхід не є можливим, оскільки частотний діапазон майже в десять разів, і це вимагає внесення змін в ємність 100 рази (за винятком ємностей схеми.) Легше підхід з старими CD40HC46 по-новому з DDS AD 9850.
Манді |
|
| Догори | |
 |