Електроніка форуму

Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

широкому діапазоні (2-20МГц) VCO

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> широкому діапазоні (2-20МГц) VCO
Автор Повідомлення
Eugen_E

Допомогло: 31

Post 15 грудня 2004 22:15

20 MHz VCO

Привіт усім!
Я хочу розробити широкий діапазон (2-20МГц) дискретної ВТС, як частина синтезу частоти PLL і мені потрібні які-небудь ідеї.
Я думаю, що є кілька способів зробити це:

1. Осцилятора контрольованої діоди з широким діапазоном варакторной --- але я не можу знайти спеціальні varactors використовувати ---

2. Змішування 2 вище сигналів, наприклад, один на 100MHz і другий із 102-120MHz VCO (керується за "нормальної" varactors діапазоні) --- але схема є більш складною і вихідний сигнал містить більше гармонік ---

3. Використання кільцевої генератор, який призначений для проектування ІС.

Отже, хто може мені допомогти з деякими ідеями в проектуванні ВТС з цієї частини загального призначення та середньої складності схем? Я високо ціную вашу допомогу!
Спасибо заранее!
З повагою,
Eugen
Догори
CDRCDR

Допомогло: 2

Post 16 грудня 2004 1:57

широкий VCO

Кільцевого генератора в цілому можуть допомогти вам у цьому range.If немає, можна подальшого використання змішувача для отримання частот, що ви хочете.
Догори
Eugen_E

Допомогло: 31

Post 19 грудня 2004 17:27

VCO 20MHz

Мені потрібно для розробки дискретного VCO, і я не хочу використовувати змішувач вибору з-за складною схемою, необхідність точного вимірювання і настройки, і в даний гармоніки вихідного сигналу.
Я хочу використовувати класичний осцилятори LC і я думаю, слід використати "щось", яка покликана замінити важко знайти varactors широкому діапазоні.
Тому я хочу запитати, якщо ви знаєте спосіб отримання широкого діапазону перебудови шляхом контролю ємності, індуктивності, або як з напругою.
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 19 грудня 2004 17:27

Оголошення

Догори
ddt694

Допомогло: 5

Post 19 грудня 2004 17:40

VCO широкому

Ви можете використовувати 74hc4046, дуже популярні PLL пристрій, що включає в себе два ДП і VCO.
Догори
FANT

Допомогло: 12
Місцезнаходження: Італія

Post 19 грудня 2004 17:43

20MHz VCO

Я думаю, що traditioonal підхід не є можливим, оскільки частотний діапазон майже в десять разів, і це вимагає внесення змін в ємність 100 рази (за винятком ємностей схеми.)
Легше підхід з старими CD40HC46 по-новому з DDS AD 9850.

Манді
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> широкому діапазоні (2-20МГц) VCO
Сторінка 1 з 1

subj

text

Часовий пояс: GMT 1 година
Подібні теми:
IC для широкого кола VCO (7)
широкий діапазон настройки VCO проблема (8)
PLL VCO - Freq синтезатор з широким діапазоном. 450 МГц до 850MH (3)
широкий діапазон LO покоління питанні (2)
широкий діапазон вхідного з LDO (4)
SMPS Дизайн (5V/5A, широкий спектр змінного струму) (4)
Чіп з широким спектром харчування. (3)
ICMR широкий вхідний діапазон Common Mode (1)
широкий діапазон вимірювання опору з операційні підсилювачі (1)
широкий діапазон вхідної напруги в DC / DC-перетворювач (MIN. 1.8V) (4)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS