Правила | Останні повідомлення | теми RSS | Пошук | Реєстрація | Увійти

Годинники та відновлення даних схеми

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> Годинник та відновлення даних схеми
Автор Повідомлення
xwcwc1234

Допомогло: 5

Post 08 Dec 2004 11:31

Привіт всім,
Мені необхідно розробити 10MHz годинник і схема відновлення даних. Кожен має якісь ідеї з цього питання (включаючи фазовий детектор, ГУН та ін)?
Догори
Google
AdSense
Google Adsense

Post 08 Dec 2004 11:31

Оголошення

Догори
lianming1

Допомогло: 4

Post 09 Dec 2004 8:24

Може бути, Ви можете шукати книги Разаві
Догори
xwcwc1234

Post 09 Dec 2004 8:36

Re: Годинник і схема відновлення даних

Так, я читав книгу Razivi з цього питання. Але майже CDR схеми, немає частот детектора має широкий діапазон захоплення. Ось у чому проблема. Моя VCO завжди має велике зміна під процес змін і напруги, температури і т.п.
Догори
sutapanaki

Допомогло: 33

Post 09 Dec 2004 23:34

Ваші вхідні дані будуть працювати на частоті передавача з певною частотою, ви повинні знати, приблизно - сказав 10MHz. Чому б не заблокувати VCO перший регулярний годинник 10MHz використанні ЗФП, заряд насос і т.п., як ФАПЧ і після нього заблокована, то перемикання на фазовий детектор одержанні реальних даних і зробити відновлення. Таким чином, ваші VCO вже вагається на частоті, близькою до правильної і все, що вам потрібно зробити, це захоплення фази по відношенню до даних.
Догори
xwcwc1234

Post 10 грудня 2004 6:04

На жаль, моя схема не має auxiluary посиланням PLL введення, так що я не можу блокування VCO певною частотою. Я шукаю схему, яка може бути використана як в ПФО CDR. Ось що я хочу.
Догори
sutapanaki

Допомогло: 33

Post 10 грудня 2004 8:59

Після цього ви повинні, мабуть, знаєте, що дані (наприклад, NRZ) не містить ENRGY на тактовій частоті і важко використовувати somethink як ЗФП для блокування на те, що там немає. Не думав ти робити краю виявлення для вироблення енергії на тактовій частоті?
Догори
andy1

Допомогло: 2

Post 13 грудня 2004 1:46

Чи можете ви описати більш детально, який тип формату вхідного сигналу (NRZ, Манчестер ...). Не тільки для блокування годинник на місцеве oscilator, ви повинні блокування вхідного сигналу також. Вона може отримати складніше. Я вважаю, що є СК, яка використовується в локальній мережі Ethernet та програм можна використовувати.

Будь ласка, див. доданий файл на деякі основні ідеї.

Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Догори
aicer

Повідомлення: 7

Post 14 грудня 2004 18:01

Я думаю, ваша архітектура Dual-Loop без передачі сигналів синхронізації ... Вам потрібно PD FD ХП LPF & VCO .. Лінійна фаза ПД підходить для вашого дизайну. Це добре для 10MHz швидкість передачі даних, всі проектні навички, які ви можете перевірити papers.The ретельного аналізу петля частиною ПД схожий на PLL, одна з частин FD, щоб перевірити detector.Remember обертальні частоти, VCO необхідно згенерувати багатоетапний (0 90 180 270 або 0 45 90 ... і т.д.) у зв'язку з FD requirements.I Запропонувати статтю про частину FD для U "3,125 Гбіт / з годинником і відновлення даних Схема для 10-GBase -LX4 Ethernet "(Автор: Шен-п'єс Лю та ін.)
Догори
CDRCDR

Post 14 грудня 2004 22:24

Я рекомендую ПФО Potbaker для вас у використанні, в якому двосічною DFFs будуються з визначенням фази, потім два detecor етап (I / Q) побудувати PFD.It не потрібно еталонних годин
Догори
andy1

Post 15 грудня 2004 6:46

Я все ще думаю, що термін "Clock Recovery" трохи в оману, оскільки, по крайней мере в більшості здійснення, є всі дні місцевих годин, тому немає необхідності "відновити годинник" з будь-якого комп'ютера.

Що зазвичай відбувається так, що вже існуючі місцеві годинники необхідно привести свою фазу imcomming даних. Це локальні годинник, як правило, отримують з місцевих осцилятора.

Термін "Годинник вирівнювання" більш описова.
Догори
aicer

Повідомлення: 7

Post 18 грудня 2004 13:21

Дійсно, як andy1 saying.There, як правило, посилання на багато годин годинник design.reference CDR може поліпшити час придбання та схемних рішень багато easier.In моєї дисертації, я придумую CDR з referenceless годинник. Я зустрів багато питань, які не існували б у CDR з посиланням clock.So ... Може бути, у має змінити топологію Якщо ви чи хтось дозвіл.
Догори
На арабською мовою Болгарська Каталонська версії Чеська версія Датські версії Німецька версія Грецька версія Англійська Версія Іспанська версія Фінська версії Французька версія Гінді версії Хорватська версії Індонезійської версії Італійська версія Іврит версії Японська версія Корейська версія Литовському мовою Латвійська версії Голландська версії Норвезька версії Польська версія Португальська версії Румунська мова Русская версия Словацька версії Словенська версії Сербська версія Шведська версії Тагальська версії Українська версія Вєтнамська версії Китайська версія
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форум -> Analog Circuit Design -> Годинник та відновлення даних схеми
Сторінка 1 з 1 Часовий пояс GMT 2 години
Подібні теми:
відновлення синхронізації даних (CDR)? (6)
Годинники відновлення даних ....? (5)
Годинники & Data Recovery (7)
Годинники & Data Recovery?? (2)
CLOCK та відновлення даних? (9)
Clock Data Recovery (3)
Годинники та відновлення даних (7)
Годинники відновлення даних (1)
Годинники та відновлення даних (2)
Питання про годинники та відновлення даних, спасибо. (3)

Зловживання | | Адміністратор | | Модератори | | Підтримайте нас | | Карта сайту
Тема RSS